Kiemelt ajánlataink
Válassz uticélt!
Szlovénia
Bulgária
SNOWATTACK 2015 - OFFICIAL HIGHLIGHTS

SNOWATTACK 2014

Aktuális ajánlataink

SNOWATTACK 2014

Legfrissebb hírünk
Közös munkába kezdett a Meex és a Vodafone csapata
Közös munkába kezdett a Meex és Vodafone csapata. Együttműködésük, projektjeik és "házasságuk" előtt egyértelműen fényes jövő áll.

Első közös gyermekük a Snowattack Diákcsomag nevet kapta. Fiatal kora ellenére igen szép adatokkal büszkélkedhet. Lehetőséget ad minden olyan hazai fiatalnak, aki a Snowattacket választja a téli vakáció helyszínéül és Vodafone RED előfizetéssel büszkélkedik, hogy a kint létük során ingyen használjanak, roaming szolgáltatásokat. Nekik már nem kell aggódni, ha sokat fecseg a barát/barátnő vagy esetleg felvonózás közben megszalad a Facebook chat. Azoknak sem lehet oka az aggodalomra, akik nem kikapcsolódásra, hanem IT kütyükre és okostelefonokra költik a félretett zsebpénzüket. A hazai Fiatalok igényeinek kielégítésére született meg a egy merőben új kezdeményezés a diákcsomag nagytestvére, mely a telco.meex.hu névre hallgat. Egy olyan weboldal, mely pénztárcabarát ajánlatokkal vár minden hazai diákot. Havonta megújuló telefon, tablet és laptop készülékei egyedi konstrukciónak számít a hazai telekommunikációs piacon.
Mind két projekt előtt hatalmas siker és hosszú jövő áll. Garancia rá a Vodafone kiváló szolgáltatásai és telekommunikációs piacon betöltött szerepe és a Meex által nyújtott profizmus és fiatalos szemlélet.